100 Doors: Escape Room

Verden af 100 Doors: Escape Room er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil 100 Doors: Escape Room, et af vores bedste flygt-spil-spil!

Lord Kellys ejendom er fuld af hemmeligheder, og det er op til dig at afdække dem, når du spiller 100 Doors: Escape Room på Spilo.dk. I dette spil skal du gå gennem, du gættede det, 100 værelser. Men det er ikke så let en opgave, som det umiddelbart kan se ud til, da hvert rum ikke kræver en nøgle for at åbne, men du skal finde ud af, hvad der er tricket til at åbne døren og komme videre i spillet. Det kan være alt fra at finde skjulte kontakter til at udnytte et vægtet system, der trækker låsen af døren. Gåderne kræver, at du tænker ud af boksen, og det er spændende at komme videre i det detaljerede palæ på 100 Doors: Escape Room.

Og ud over at få tilfredsstillelsen ved at løse et rums gåde, får du også en interessant tilfældig kendsgerning, efterhånden som du kommer videre i omtalen. Dette er en ekstra bonus, men det er altid et plus, når du lærer en ny cool kendsgerning. Og i 100 Doors: Escape Room er der masser af gåder at løse, og masser af fakta at lære. Det hele afhænger af, hvor tålmodig du er, og hvor god din observationsånd er. Nogle af gåderne er ret vanskelige, så du bliver virkelig nødt til at tænke dig godt om for at løse dem. Men belønningen er det hele værd, da du fortsætter med at bevæge dig fremad i Lord Kellys palæ og lærer mere om spillets handling.

Med unikke gåder og rum byder 100 Doors: Escape Room på masser af spændende udfordringer at overvinde, og det er et godt valg, hvis du ønsker at spille et puslespil på Spilo.dk. Så prøv at løse de mysterier, som dette gamle hus rummer, og hav det sjovt.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med spillets objekter, hvis du spiller fra en computer. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide 100 Doors: Escape Room? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores flygt-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.