5 Roll

Verden af 5 Roll er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil 5 Roll, et af vores bedste brætspil-spil!

5 Roll kan ved første øjekast synes at være et spil, hvor heldet er den afgørende faktor, men du skal ikke lade dig narre, der er en masse strategi involveret. Ethvert spil, der involverer terningekast, betyder, at held spiller en rolle for at vinde, men i 5 Roll er det nok vigtigere at vide, hvornår man har en fordel, og det er nok vigtigere at vide, hvornår man har en fordel.

Et spil på 5 Roll starter med, at du kaster fem terninger. For at få point skal du vælge terninger med en bestemt værdi på dem og forsøge at lave forskellige vinderkombinationer. Så hvis du finder tre terninger af samme farve, der viser et bestemt tal, er det en kombination, der vil give dig mange point. At vide, hvornår du skal vælge terninger, og hvornår du skal kaste igen og forsøge at finde noget bedre, er nøglen til at vinde.

Find de vindende kombinationer på Spilo.dk og få heldet til at gå med på din side i 5 Roll.

Lignende spil:

Kan du lide 5 Roll? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores brætspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.