A Night Out With The Frozen Sisters

Verden af A Night Out With The Frozen Sisters er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil A Night Out With The Frozen Sisters, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Disse piger har fantastiske planer for i aften, og du kan være med nu. Først skal du hjælpe dem med at oprette en begivenhed på Facebook. Skriv begivenhedens navn, og klik derefter på knappen Inviter for at bede alle prinsesser fra Disney om at slutte sig til de søde søstre. De har fantastiske planer for i aften, og jeg er sikker på, at alle pigerne vil acceptere dem. Dernæst kan du vælge et outfit til hver pige. Anna ville elske en fin silkeagtig kjole med glitrende detaljer og en sjov ny frisure med bløde krøller. Prinsessen ville se godt ud med en flot farverig taske og et par smukke diamantøreringe. Hendes søster Elsa er den næste til udklædning. Hendes yndlingskjole er blå, og den ville passe godt sammen med et par blå øreringe.

Lignende spil:

Kan du lide A Night Out With The Frozen Sisters? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.