Alu's Revenge 2

Verden af Alu's Revenge 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Alu's Revenge 2, et af vores bedste match 3 spil-spil!

I Alu's Revenge 2 skal du undslippe den onde ånds vrede ved at vælge de brikker, der passer sammen, for at få dem til at forsvinde og undgå en bestemt og smertefuld afslutning.

Handlingen i Alu's Revenge 2 vil konstant kræve din maksimale koncentration, fordi fliserne bliver ved med at falde og forsøger at fange dig i templet for evigt. Den eneste måde at skabe en flugtvej er at holde hovedet koldt og klikke på alle fliser af samme type, der er forbundet med hinanden.

Selv om grafikken vil indbyde dig til at beundre den smukke scene, skal du være opmærksom på, at det kan betyde den overhængende undergang, hvis du lader din vagt falde.

Spil et intenst og sjovt spil om at matche fliser på Spilo.dk og undslippe den onde ånds raseri!

Lignende spil:

Kan du lide Alu's Revenge 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.