Apothecarium - Renaissance of Evil

Verden af Apothecarium - Renaissance of Evil er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Apothecarium - Renaissance of Evil, et af vores bedste skjulte objekter spil-spil!

Det smukke skjulte objektspil Apothecarium - Renaissance of Evil er tilbage med det andet kapitel af den mystiske rejse. Underlige ting er blevet fundet under byen. Ting, der kan indeholde nøglen til utroligt godt eller ubeskriveligt ondt. Øv dit øje for detaljer ved at identificere genstande i et rodet rum og afdække den spændende historie i dette gratis onlinespil. Hvis du befinder dig i et særligt vanskeligt rum, skal du bruge det magiske hint og lade det guide dig tilbage på sporet.

Spil Apothecarium Chapter II nu gratis og nyd fantastisk grafik, en tæt atmosfære og selvfølgelig udfordrende gåder!

Lignende spil:

Kan du lide Apothecarium - Renaissance of Evil? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skjulte objekter spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.