Ariel Mermaid Fashion

Verden af Ariel Mermaid Fashion er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ariel Mermaid Fashion, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Er du klar til opgaven? Begynd at spille dette kreative modespil, hvor du først skal vælge en type kjole. Prøv den smukke stropløse havfruekjole, og tag målene ved hjælp af et målebånd. Derefter skal du klippe stoffet med en saks for at skabe de tre dele, der er nødvendige for havfruekjolen. Sy stoffet sammen og saml kjolen. I dette fabelagtige spil kan du nu tilføje farver til stoffet, såsom rødt og et flot mønster med blonder og glitter, som vil gøre kjolen virkelig spektakulær for Disney-prinsessen. Prøv en gylden halskæde og blå muslingeskal-øreringe, og fuldend looket med en krøllet frisure som tilbehør. Giv hende et virkelig fantastisk og fabelagtigt look! Nyd det!

Lignende spil:

Kan du lide Ariel Mermaid Fashion? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.