Atari Breakout

Verden af Atari Breakout er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Atari Breakout, et af vores bedste arkade spil-spil!

Det berømte spil Breakout er en ægte pioner inden for videospil, som har budt på utallige timers udfordrende og sjovt gameplay gennem årene. Styr pagajen for at ødelægge alle murstenene fra scenen, find den perfekte vinkel for at maksimere ødelæggelsen, og pas på, at bolden ikke går under pagajen. Reglerne kunne ikke være enklere, men Atari Breakout er et af de karakteristiske eksempler på, at det er nemt at lære og svært at mestre, så lad dig ikke narre af de nemme regler. For at komme igennem alle udfordringerne skal du øve dig.

Heldigvis vil det sjove og nemme gameplay få dig til at vende tilbage efter mere, og de mange forskellige spilmodes vil underholde dig i timevis.

Spil andre spil fra Atari-serien:

  1. Atari Centipede

Lignende spil:

Kan du lide Atari Breakout? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.