Baby Holly Feeding Time

Verden af Baby Holly Feeding Time er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Baby Holly Feeding Time, et af vores bedste babyspil-spil!

Baby Holly har brug for din hjælp! Holly er en legesyg og sød baby, som har brug for masser af opmærksomhed. Hjælp hende med at købe ingredienserne til den mad, hun skal tilberede, men hold altid øje med babyen, for hun kan blive ked af det og græde når som helst. Hvis du ser hende græde, så giv hende hendes yndlingslegetøj, så smiler hun på ingen tid.

Hjælp hende med at lave mad og spise uden at lave rod i køkkenet. Når hun har spist sit aftensmåltid, har baby Holly igen brug for din hjælp til at gøre sig klar til at gå i seng. Jeg glemte næsten, at Holly under både madlavning og spisning vil skråle efter sit yndlingslegetøj, så vær altid klar til at bringe et smil tilbage til denne søde baby! Nyd dette nye babyspil, og vi ser frem til at se dig dagligt med nye babypige spil klar til at spille gratis!

Lignende spil:

Kan du lide Baby Holly Feeding Time? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores babyspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.