Ballistic

Verden af Ballistic er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ballistic, et af vores bedste arkade spil-spil!

Ballistic er et spil, hvor det er dit mål og din strategi, der afgør din score. Spillets regler er nemme, men for at vinde skal du virkelig tænke dig om, før du skyder. Hvert felt på brættet har et nummer, og dette nummer bestemmer, hvor mange gange du skal ramme det for at fjerne det fra brættet.

Efter hvert skud rykker firkanterne lidt fremad, og når de når bunden af skærmen, taber du. Jo mere du spiller, jo flere kugler skyder du, og det skaber noget af et skuespil. Men flere projektiler betyder, at det kan blive hektisk ret hurtigt, og med truslen fra de nærmer sig firkanterne skal du altid få alle dine skud til at tælle.

Få en høj score i Ballistic og øv dig i at sigte, når du er på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Ballistic? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.