Bartender The Right Mix

Verden af Bartender The Right Mix er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bartender The Right Mix, et af vores bedste sjove spil-spil!

Kom bag baren, og mix dig til Miguels glæde, når du spiller Bartender The Right Mix på Spilo.dk! I denne klassiske Flash-oplevelse skal du endnu en gang blande drinks, indtil du finder den magiske drink, der vil gøre bartenderen Miguel meget tilfreds. Du skal ikke bare nøjes med vodka, whisky eller rom. Ræk højt op på hylden med drinks og prøv også noget eksotisk som tequila. Pres en smule citron i, men overdriv ikke, hvis du ikke vil gøre drinken for sur. Og glem ikke is, hvis disse smagsvarianter har brug for afkøling. Rør nu det hele sammen med selvtillid, for et forkert træk ved at bygge en så anset drink kan efterlade stakkels gamle Miguel i alle mulige uheldige situationer, såsom at sprænge i luften af styrken af drinken til alle mulige andre lidelser.

Selv om du gætter lidt på, hvad den magiske kombination af drinks til den rigtige blanding er, er det sjove ved Bartender The Right Mix at eksperimentere, og dette spil giver dig rig mulighed for at blande alle mulige drinks, indtil du finder en, der er den helt rigtige. Og uanset hvad resultatet er, vil du hver gang du rører rundt og forbereder blandingen til servering, vente spændt på at se, hvad resultatet er. De kan enten resultere i et eksplosivt resultat eller tværtimod være lige det, Miguel havde brug for for at slukke sin tørst.

Nyd endnu en gang klassiske Flash-spil på Spilo.dk, gennem kraften fra den fantastiske Ruffle-emulator, og hav det sjovt at spille Bartender The Right Mix.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med spillets elementer. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på knapperne fra spillet.

Spil andre spil fra bartender-serien:

  1. FNAF Bartender
  2. Pirate Bartender Captain's Grog

Lignende spil:

Kan du lide Bartender The Right Mix? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sjove spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.