Bffs Challenge: Polks Dots vs Holographic

Verden af Bffs Challenge: Polks Dots vs Holographic er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bffs Challenge: Polks Dots vs Holographic, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Når det kommer til mode, bliver Elsa og Moana, som er bedste veninder, rivaler og udfordrer altid hinanden. Elsa vil gerne bevise over for Moana, at den dejlige retro-stil vil være det nye i mode denne sæson. Men Moana er overbevist om, at nutidens mode har brug for noget mere vovet og futuristisk, som f.eks. det holografiske look. Elsa ønsker at skabe et fantastisk polkaprikket outfit, og du kan hjælpe hende med at finde det perfekte tøj. Hjælp også Moana med hendes holografiske outfit. Giv begge prinsesser matchende frisurer og tilbehør!

Lignende spil:

Kan du lide Bffs Challenge: Polks Dots vs Holographic? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.