Biker Street

Verden af Biker Street er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Biker Street, et af vores bedste sport spil-spil!

Med en unik og interessant visuel stil skal du være forberedt på at blive transporteret ind i steampunk-verdenen i Biker Street, et 2D-motorcykelspil, der minder om det klassiske Moto X3M. Øv dig i at balancere, og formå at vippe din motorcykel fremad og bagud for at komme over det vanskelige terræn.

Da din motorcykel ikke er så robust, skal du være opmærksom på, at et enkelt styrt betyder game over, så vær meget forsigtig! Hvis du samler brændstof og mønter, kan du bruge dem til at købe opgraderinger i butikken. Så prøv at køre så langt som muligt for at få en chance for at samle så mange som muligt og for også at få en bedre score.

Tag med Spilo.dk i den unikke verden af Biker Street!

Lignende spil:

Kan du lide Biker Street? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sport spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.