Bouncy Dunks

Verden af Bouncy Dunks er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bouncy Dunks, et af vores bedste arkade spil-spil!

Bouncy Dunks er en smart kombination af basketball og det legendariske Breakout-spil, og denne kombination fungerer så godt, at man er overrasket over, at det tog nogen så lang tid at finde på det. I Bouncy Dunks skal du bruge din paddle til at føre bolden gennem en af de to kurve på hver side af skærmen.

Bolden kommer fra et af de tre tårne fra toppen af skærmen, og du ved aldrig, fra hvilket tårn du kan forvente, at den kommer. Ikke nok med det, men du ved heller aldrig, hvor mange bolde der kan komme fra én kanon. Bouncy Dunks er helt sikkert et spil, hvor hurtige reflekser vil give dig den højeste score.

Nyd endnu et fantastisk og unikt spil på Spilo.dk og scor flest point i Bouncy Dunks!

Lignende spil:

Kan du lide Bouncy Dunks? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.