Bubble Dragons

Verden af Bubble Dragons er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bubble Dragons, et af vores bedste dyrespil-spil!

Hav det sjovt med et bubble shooter-spil, hvor der er mere på spil end normalt, for i Bubble Dragons gælder det, at jo bedre du spiller, jo tættere kommer du på at hjælpe den lille drage med at klække fra sit æg. Et skjold af beskyttende bobler står mellem dig og dragen, så du skal rydde dig vej til den ved at skyde på en sådan måde, at du forbinder mindst tre bolde af samme type. Hvis det lykkes dig at gøre dette, bliver de fjernet fra din vej, og du er et skridt tættere på at nå frem til baby-dragen.

For at hjælpe dig på vej skal du være på udkig efter særlige bobler, der kan hjælpe dig, f.eks. dem, der eksploderer, når dine bobler støder sammen med dem. Ved at bruge deres kræfter vil du komme videre på din episke rejse for at redde alle babydragerne.

Brug dit sigte og red alle dragerne på Spilo.dk, og hav masser af sjov med at fjerne boblerne fra din vej.

Lignende spil:

Kan du lide Bubble Dragons? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dyrespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.