Chess Multi Player

Verden af Chess Multi Player er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Chess Multi Player, et af vores bedste skakspil-spil!

Nogle gange vil du gerne spille et klassisk spil skak, og Spilo.dk har masser af muligheder, hvis du vil spille dette legendariske spil. Hvis du ønsker at spille skak mod dine venner eller en anden modstander fra hele verden, kan du altid prøve Chess Multi Player, et spil, der lægger vægt på at spille dette spil i multiplayer. Når du starter et spil, kan du enten deltage i et spil eller oprette dit eget og vente på, at en anden spiller slutter sig til dig og begynder denne duel mellem hjerner. Med de regler, som du allerede kender, leverer Chess Multi Player den skakoplevelse, som du ønsker.

Hver enkelt brik på brættet kan bevæge sig på en bestemt måde, og det er vigtigt at lære, hvordan hver enkelt brik bevæger sig, hvis du vil vinde. For eksempel kan hestebrikken kun bevæge sig i en L-form, mens løberen kun kan bevæge sig diagonalt. Tårnet kan bevæge sig i en lige linje, og dronningen er den mest magtfulde brik, du har, fordi den kan bevæge sig i alle retninger. For at vinde spillet skal du fange fjendens konge, mens du beskytter din egen. Kongen kan kun bevæge sig et felt ad gangen, så det er en ret sårbar enhed, og du skal sørge for at beskytte den. Skak er selvfølgelig også et huskespil, og hvis du kender de bedste strategier, kan det give dig overhånd i at besejre den anden spiller. En god måde at øve sig på er at spille, og på Spilo.dk kan du altid spille endnu en runde på Chess Multi Player.

Overgå dine venner i et taktisk spil skak, når du spiller Chess Multi Player på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge den brik, du vil flytte, og klik på et gyldigt tomt felt for at flytte brikken dertil. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen i stedet for at bruge musen.

Lignende spil:

Kan du lide Chess Multi Player? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skakspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.