Clumsy Bird

Verden af Clumsy Bird er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Clumsy Bird, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Er du i humør til et sjovt klassisk spil? Jagten er i gang endnu en gang! Clumsy Bird er et flyvende spil, der foregår i en retro verden af Flappy Bird. Kom i gang med dette super sjove spil, slå med vingerne på Clumsy Bird og få gang i det flyvende eventyr. Hjælp denne dejlige gule fugl gennem sin nye mission, undgå forhindringer på hendes vej og sørg for at få den højest mulige score. Det handler om at hjælpe fuglen med at flyve en bestemt distance og undgå alle forhindringer under flyvningen. Du bør spille spillet for høje scorer og forsøge at slå din bedste score, hver gang du spiller det igen. Så tror du, at du stadig har dine evner til at klare dig i dette spil? Udfordr dine venner og se, om du er i stand til at score højere end dem. Held og lykke med at spille Clumsy Bird!

Lignende spil:

Kan du lide Clumsy Bird? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.