Conveyor Deli

Verden af Conveyor Deli er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Conveyor Deli, et af vores bedste restaurant spil-spil!

Gør dig klar til at servere mad og til at servere den hurtigt. I Conveyor Deli er dine kunder sultne, og din opgave er at mætte så mange af dem så hurtigt som muligt. Folk er ikke sig selv, når de er sultne, så sørg for altid at have et køleskab fyldt med ingredienser og smid dine kunder sandwiches hurtigt og korrekt for at se stakkene af penge hobe sig op.

Der er meget på spil i Conveyor Deli, for en utilfreds kunde rejser sig ikke bare op og går eller ønsker vredt at tale med chefen, de efterlader en bombe på deres plads! I bund og grund skal du gøre dit bedste for at få drikkepenge og ikke en bombe, og så er du klar til at gå! Conveyor Deli er måske et af de få steder, hvor du ikke ønsker at have en blomstrende forretning.

Nyd din tid i Conveyor Deli, et sjovt managementspil!

Lignende spil:

Kan du lide Conveyor Deli? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores restaurant spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.