Couple Cooking Challenge

Verden af Couple Cooking Challenge er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Couple Cooking Challenge, et af vores bedste madlavning spil-spil!

Kærlighed har ingen grænser, og elskende er altid klar til at overraske deres partner! Dette er tilfældet med disse to unge elskende. Uden at kende hinanden besluttede de hver især at overraske deres partner ved at tilberede deres yndlingsmad.

Han besluttede at overraske sin unge kæreste ved at lave den lækreste burger, som hun nogensinde havde set. Han startede med at forberede og skære ingredienserne og gjorde sit bedste for at arrangere den lækre burger på en måde, der var de kulinariske magasiner værdig.

Da hun vidste, at hendes kæreste har en sød tand, besluttede hun sig for at lave den lækreste tor, han nogensinde har smagt.

Hvad synes du? Lykkedes det dem hver især at overraske deres partner? Vent ikke længere og start dette madlavningsspil, der helt sikkert vil underholde dig i lang tid fremover.

Lignende spil:

Kan du lide Couple Cooking Challenge? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores madlavning spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.