Crazy Summer Braids

Verden af Crazy Summer Braids er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Crazy Summer Braids, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Har du hørt om den skøre sommertrend med fletninger? Ariel fandt ud af denne trend på Instagram, og hun kan ikke vente med at prøve den af. Moana og Elsa vil gerne slutte sig til Ariel, og alle tre prinsesser leder efter en, der kan style dem op. Er du klar til at tage udfordringen op? Vælg først en prinsesse, og tjek derefter forskellige crazy summers flettede frisurer og se, hvilken frisure der passer bedst til hende. Dernæst skal du dekorere hendes hår med en blomsterkrone og give hende en matchende makeup. Vælg den næste prinsesse, og find også en flot flettet frisure til hende. Når du er færdig med håret og makeuppen, kan du også klæde disse piger på!

Lignende spil:

Kan du lide Crazy Summer Braids? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.