Cute House Cleaning

Verden af Cute House Cleaning er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Cute House Cleaning, et af vores bedste dekorationsspil-spil!

Denne søde pige er lige flyttet til sit eget sted, og hun er så glad! Men huset er et rod! Der er så mange ting, der skal repareres, f.eks. ødelagte spejle, vaske, hylder, ødelagte gardiner og revnede sofaer. Oven i det er der edderkoppespind overalt, og gulvet er beskidt. Det ser ud til, at hun har en masse rengøring og reparationer at gøre, og det ville være rart med lidt hjælp. Men hey, rengøring kan være sjovt, hvis man har lidt selskab! Og hvis du skynder dig at blive færdig med at rydde op i værelserne, badeværelset og køkkenet, kan du indrette hele stedet på ny, lige som du vil have det!

Lignende spil:

Kan du lide Cute House Cleaning? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dekorationsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.