Design My Pleated Skirt

Verden af Design My Pleated Skirt er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Design My Pleated Skirt, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Gør dig klar til at omfavne sæsonens mest populære trend, plisseret nederdele! Mini, midi og maxi stilarter, elegante sorte nederdele, dristige leopardprint, søde skotskternet skoledragter eller små hvide sporty nederdele - der er en type plisseret nederdel, der passer til enhver lejlighed. Du skal ikke kun hjælpe disse piger med at udforske en stor kollektion af plisseret nederdele og finde matchende toppe, jakker og tilbehør, men du skal også deltage i en sjov workshop i vores skrædderstudio og designe din drømmeplisseret nederdel! Du kan selv bestemme nederdelens længde og farve, vælge forskellige mønstre som skotskternet eller blomstret og endda give den tilbehør i form af bælter. Vent ikke længere og begynd at designe!

Lignende spil:

Kan du lide Design My Pleated Skirt? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.