Ellie Last Minute Shopping Spree

Verden af Ellie Last Minute Shopping Spree er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Ellie Last Minute Shopping Spree, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Ellie skal tilbringe sin vinterferie med Kevin, og hun vil gerne se perfekt ud for ham. Der er julemesse i byen, og Ellie vil gerne på shoppingtur og købe nyt tøj. Hun har brug for råd fra en pige, så du kan være med og sørge for, at hun finder det perfekte outfit. Brug dine piletaster til at styre Ellie og Kevin. Tag en tur på byens hovedtorv og stop ved modebutikken, så Ellie kan prøve forskellige kjoler og outfits. Gå til skobutikken ved siden af for at finde et par matchende sko til den nye kjole. Besøg resten af butikkerne for at fuldende Ellies look med nyt tilbehør!

Lignende spil:

Kan du lide Ellie Last Minute Shopping Spree? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.