Fancy Diver

Verden af Fancy Diver er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Fancy Diver, et af vores bedste match 3 spil-spil!

Med en unik blanding af match 3 og puslespil placerer Fancy Diver dig i en vidunderlig undervandsverden. Her skal du omhyggeligt matche tre eller flere havplanter for at fjerne dem fra dykkernes vej og sikre deres flugt op til overfladen.

I disse fantastiske dybder har du andre værktøjer i dit arsenal, som kan hjælpe dig med din flugt, som f.eks. havminer, eller du kan endda kalde på havets væsner, som vil fjerne den vegetation, der står mellem dig og friheden.

Med et væld af unikke og udfordrende niveauer vil Fancy Diver give dig utallige timers sjov! Så kom over til Spilo.dk og hjælp dykkerne med at flygte!

Lignende spil:

Kan du lide Fancy Diver? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.