Find Fruits Names

Verden af Find Fruits Names er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Find Fruits Names, et af vores bedste ordspil-spil!

Sæt din viden om frugt på prøve, når du spiller Find Fruits Names og lærer mere om disse meget sunde fødevarer. For at få så mange point som muligt i Find Fruits Names skal du kigge nøje på billedet af frugten øverst til højre på skærmen og derefter bruge bogstaverne på tavlen til at stave, hvad frugten er.

Hvis du har problemer med at navngive frugten, eller hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal stave den, kan du bruge hint-systemet, men det vil gå ud over din endelige score. Med sin livlige grafik og glade musik vil Find Fruits Names helt sikkert bede dig om at spille en runde mere, og det sjove gameplay vil også lokke dig til at få en højere score.

Lær om nye frugter på Spilo.dk, og sørg for at indarbejde nogle af dem i din kost for at få et sundt og afbalanceret liv!

Lignende spil:

Kan du lide Find Fruits Names? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.