Flip Out

Verden af Flip Out er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Flip Out, et af vores bedste hjernespil-spil!

Flip Out er mere end bare et spil, hvor du skal matche billeder, der er ens. Som navnet antyder, vender det denne genre på hovedet og introducerer noget nyt og beder dig om at matche billeder, der er under visse betingelser. På denne måde træner Flip Out ikke kun din hukommelse, men også din viden og din evne til at skabe forbindelser mellem lignende emner.

Du kan f.eks. blive bedt om at matche udstyr, der hører til samme sport, eller matche kortfarver, så vær forberedt på nye regler på hvert nyt niveau.

Med en række forskellige niveauer med unikke betingelser, der hver især skal opfyldes, kan du forvente utallige timers sjov med Flip Out. Så kom over på Spilo.dk og se, hvor mange kampe du kan finde.

Lignende spil:

Kan du lide Flip Out? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.