Forty Thieves Solitaire

Verden af Forty Thieves Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Forty Thieves Solitaire, et af vores bedste kortspil-spil!

Slap af og glem dine bekymringer på den klassiske måde med en god omgang solitaire. I Forty Thieves Solitaire har du igen til opgave at arrangere kortene i den rigtige rækkefølge, og uden tidsbegrænsninger eller andre ekstra udfordringer vil Forty Thieves Solitaire altid vise sig at være en god måde at tilbringe lidt tid væk fra din travle hverdag på.

Med to sværhedsgrader at vælge imellem, let eller svært, har du kontrol over oplevelsen og over hvor krævende du ønsker det skal være. Nogle dage vil man bare gerne spille på let tilstand, og det er der ikke noget galt i, og heldigvis giver Forty Thieves Solitaire dig den mulighed. Og når du har problemer med spillet, kan du bruge hjælpemuligheden til at få dig ud af problemerne.

Spil et afslappende spil solitaire på Spilo.dk og prøv at afslutte runden i så få træk som muligt.

Lignende spil:

Kan du lide Forty Thieves Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kortspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.