Free Cell Solitaire

Verden af Free Cell Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Free Cell Solitaire, et af vores bedste kabale-spil!

Free Cell Solitaire er en af de mest interessante og spændende solitaire varianter, som er blevet ekstremt populær i løbet af de sidste par årtier. Det, der gør det så cool og sjovt, er det faktum, at du skal skabe kortbunker på brættet. Og du kan have decrescent kort rangordning med alternative farver. Som altid skal du stakke dem fra eset og op til kongen.

Det smukke ved Free Cell Solitaire er dog, at du kan kassere et kort, hvis du ønsker det, for at gøre tingene lettere for dig. Dette vil dog reducere antallet af kort, du kan trække på én gang, så du kan ikke rigtig overdrive det. Men det er det, der gør Free Cell Solitaire sjovt, nemlig at du kan eksperimentere og afprøve nye ideer hele tiden.

Free Cell Solitaire-spillet på Spilo.dk viser dig den aktuelle score og også hvor mange træk du har foretaget. Det betyder, at du kan holde styr på, hvordan du spiller, og du kan altid forsøge at slå din score. Free Cell Solitaire er et spil med stor genspilningsværdi, så det er værd at bruge din tid på!

Sådan spiller du

Brug musen til at vælge kortene, hvis du bruger en pc, eller tryk på skærmen for at vælge dem, hvis du bruger en mobilenhed.

Lignende spil:

Kan du lide Free Cell Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kabale-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.