Goalkeeper Challenge

Verden af Goalkeeper Challenge er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Goalkeeper Challenge, et af vores bedste fodboldspil-spil!

Er du træt af at spille fodboldspil, hvor det eneste, du skal gøre, er at score mål? Det er på tide at træde ind i målmandens rolle og forhindre modstanderholdet i at score. Da du for det meste er vant til at forsøge at snige bolden forbi målmanden, kan det i starten være en stor udfordring at forsøge at stoppe bolden, så den ikke kommer bag dig, men Goalkeeper Challenge gør denne proces så sjov og intuitiv som muligt.

Test dine reflekser mod indkommende skud, og placer dine handsker der, hvor bolden er på vej hen for at stoppe den. Man kan sige, at kampens skæbne ligger i dine hænder.

Spil et sjovt og unikt fodboldspil på Spilo.dk, og lad ikke bolden glide dig mellem fingrene!

Lignende spil:

Kan du lide Goalkeeper Challenge? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores fodboldspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.