Haunt the House

Verden af Haunt the House er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Haunt the House, et af vores bedste horror-spil-spil!

Bliv et sødt spøgelse og skræm gæsterne fra det uhyggelige palæ fra Haunt the House, når du spiller på Spilo.dk. Takket være emuleringens kraft og ved hjælp af Ruffle.js kan du spille nogle af dine yndlings Flash-spil direkte fra din browser på Spilo.dk. Spil nogle af dine yndlingsklassikere igen, eller oplev dem for første gang på Spilo.dk, og nyd utallige timers sjov.

I Haunt the House, som navnet antyder, foregår handlingen i et hjemsøgt hus. Men, nok lidt anderledes end du måske forventer, i Haunt the House tager du rollen som et spøgelse, der skal skræmme gæsterne væk, og ikke omvendt. Normalt skal du løbe væk fra skræmmende situationer i gyserspil, men i Haunt the House er din opgave at skræmme alle gæsterne væk fra huset. Det gør du på alle mulige kreative måder, men mest ved at manipulere omgivelserne omkring dig. Så forbered dig på at besidde skabe og åbne dem, når en gæst tilfældigvis kommer forbi, eller bare overtage alle mulige elementer fra omgivelserne og flytte dem rundt.

Da huset er fyldt med gæster, har du en masse arbejde at gøre, hvis du ønsker at skræmme folk væk, men heldigvis er der masser af muligheder for at få gæsterne til at løbe skrigende væk. At finde den rigtige måde at få gæsterne til at flygte i rædsel er blot en af de glæder, som Haunt the House bringer.

Skræm gæsterne væk, og træd ind i rollen som et sødt spøgelse, når du spiller Haunt the House på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug WASD-tasterne til at bevæge dig rundt, og tryk på mellemrumstasten for at besætte objekter. Følg instruktionerne fra spillet for at udføre mere avancerede bevægelser.

Lignende spil:

Kan du lide Haunt the House? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores horror-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC