Heart Star

Verden af Heart Star er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Heart Star, et af vores bedste to player spil-spil!

I Heart Star fungerer du som en slags ambassadør for kærlighed, og du skal få begge figurer til at være på samme sted, så de kan komme videre, sammen selvfølgelig, til det næste niveau. For at opnå dette skal du samarbejde med hinanden og tage kontrol over begge karakterer for at nå dit mål.

Den søde grafik, den glade musik og den værdige opgave, som du forsøger at udføre, er noget, der vil få dig til at ønske at se dette eventyr til ende. Også de sjove gåder, der bliver gradvist sværere, efterhånden som du kommer videre i historien, vil få dig til at komme tilbage efter mere.

Spil Heart Star, et sjovt puslespil, hvor samarbejde er nøglen, på Spilo.dk, og tag på en episk rejse med to elskelige karakterer.

Lignende spil:

Kan du lide Heart Star? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores to player spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.