Hidden Lands

Verden af Hidden Lands er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hidden Lands, et af vores bedste skjulte objekter spil-spil!

Tag på et fantastisk eventyr og udforsk de magiske svævende øer på Hidden Lands. I dette smukke 3D-spil skal du se nøje på de omkringliggende omgivelser og løse mysterierne om, hvad der kunne være sket med disse gådefulde civilisationer, der levede i himlen.

At finde skjulte spor burde ikke være en vanskelig opgave, da du helt sikkert konstant vil blive forbløffet over den spektakulære grafik omkring dig. Ud over at finde skjulte genstande skal du også løse gåder, i mere end 100 quests. Hidden Lands er virkelig et fantastisk spil at spille, når du bare har lyst til at slappe lidt af, da musikken er beroligende, grafikken er spektakulær, og gameplayet har den perfekte sværhedsgrad.

Besøg et vidunderligt land ovre på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Hidden Lands? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skjulte objekter spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.