Hot Dog Bush

Verden af Hot Dog Bush er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hot Dog Bush, et af vores bedste madlavning spil-spil!

Det er ikke let at lave den perfekte burger, men når du er USA's tidligere præsident, bliver det endnu mere kompliceret. Kundelisten er ikke en normal liste, så... ønsker dig alt det bedste!

George W. Bushs præsidentskab er slut, men hvad er hans næste karrierevalg? Tja, indtil videre skal han sælge hotdogs til alle de sultne mennesker i New York! Se kundernes madønsker over deres hoved, og tilbered hotdogs som ønsket. Lad være med at tilberede hotdogsene for meget, ellers må du smide dem væk. Servér så hurtigt som muligt for at få bedre drikkepenge, og lad ikke kunderne vente for længe, ellers går de igen. Opnå dit daglige mål og arbejd dig op fra Bronx til Wall Street! Efterhånden som du gør fremskridt, bliver flere menuer tilgængelige. Har du det, der skal til for at drive byens bedste hotdogbod?

Tilbered hotdogs og andre typer mad baseret på kundernes ordrer, og klik eller træk derefter enten på eller træk maden for at tilberede og servere den for kunderne. Glem ikke at nå målmængderne for hvert niveau for at gå videre til det næste.

Lignende spil:

Kan du lide Hot Dog Bush? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores madlavning spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.