Jigsaw

Verden af Jigsaw er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Jigsaw, et af vores bedste puslespil spil-spil!

Match de spredte brikker på brættet, og find ud af, hvilket fantastisk billede du skaber, når du spiller Jigsaw. De fleste spil kræver en vis mængde tålmodighed, men puslespil tester normalt denne vigtige egenskab mest, fordi du hele tiden skal scanne brættet og huske på alle de mulige kombinationer, der kan opstå. Og lad os ikke glemme, at nogle brikker ligner hinanden meget, så dit øje for detaljer skal være særligt skarpt for at kunne se forskellene.

Jigsaw har også en timer implementeret, og det giver lidt intensitet til spillet og sikrer, at du ikke kan tage for lang tid på at finde løsningen. Desuden har spillet en zoom ind og zoom ud funktion, som du kan bruge til at få et andet perspektiv på problemet, hvilket altid hjælper.

Sæt alle brikkerne sammen på Jigsaw og spil endnu et sjovt puslespil på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Jigsaw? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores puslespil spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.