JollyWorld

Verden af JollyWorld er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil JollyWorld, et af vores bedste cykelspil-spil!

På JollyWorld skal du holde balancen på en cykel, og for at kunne gøre det skal du nøje justere din hastighed og retning for ikke at vælte i det forræderiske terræn. Det er en balancegang på en cykel, men du må heller ikke miste modet og fokusere dybt for ikke at falde af din cykel.

Hvis du vil spille JollyWorld skal du sikre dig, at gore ikke er noget, der generer dig, for spillet kan blive ret voldsomt, og banerne er meget farlige at navigere i. Du kan forvente masser af pigge og andre farer, der øjeblikkeligt kan stoppe dig på din vej til målstregen.

Men hvis du ikke er en sart person, så kan du forvente utallige timers sjov på Spilo.dk, når du spiller banerne fra Spilo.dk, og når banerne er skabt af brugere fra hele verden, kan du forvente en næsten uendelig mængde sjov.

Lignende spil:

Kan du lide JollyWorld? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores cykelspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.