K-Pop Star

Verden af K-Pop Star er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil K-Pop Star, et af vores bedste dukkeskaber-spil-spil!

K-Pop er på vej frem! Jeg elsker at se de forskellige grupper eller sangere i denne energiske musikalske genre med masser af dans og komplekse koreografier. K-pop-tøjstilen er ekstremt repræsentativ og unik på samme tid. Ved at spille dette pigespil kan du skabe dit perfekte outfit til denne søde k-pop-stjerne. Du kan jonglere mellem mange stilarter med flerfarvede frynser og applikationsbroderier, faux fur jakker og skolepige nederdele samt mange andre accessories. Du kan farvelægge alle de valgte ting efter din smag, så du har millioner af kombinationer af look til rådighed. Og glem ikke mikrofonen, så din stemme kan nå ud til alle dine fans. Hav det sjovt! <3

Lignende spil:

Kan du lide K-Pop Star? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dukkeskaber-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.