King Rugni

Verden af King Rugni er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil King Rugni, et af vores bedste arkade spil-spil!

Planlæg dit forsvar og forhindrer fjenden i at nå din base på King Rugni. Fjendens angreb er ubarmhjertigt, så det er afgørende for sejren at placere det rigtige tårn på det rigtige sted. Med et bredt udvalg af tårne at vælge imellem er det vigtigt at kende hvert tårns særlige egenskaber, samt at kende fjendens tropper og deres styrker og svagheder.

King Rugni tilbyder et stort udvalg af missioner, og på dit eventyr skal du overvinde mange forhindringer og angreb, men med tålmodighed og beslutsomhed vil du være i stand til at besejre alle indkommende angreb.

Den stiliserede grafik i King Rugni vil trække dig ind i den unikke vikingeverden, og det er helt sikkert en verden, som du vil have lyst til at blive ved med at besøge igen. Så kom over til Spilo.dk og tag på et episk eventyr med King Rugni!

Lignende spil:

Kan du lide King Rugni? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.