Kiss, Marry, Hate Challenge

Verden af Kiss, Marry, Hate Challenge er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Kiss, Marry, Hate Challenge, et af vores bedste barbiespil-spil!

Kevins liv er vendt, siden han flyttede til byens sejeste skole og kom med på fodboldholdet. Nu vrimler pigerne pludselig med ham. Tre af hans nyfundne venner vil gerne vide, om de kan vinde den altid populære nye drengs hjerte, så de udtænker en konkurrence! Hver af dem beslutter sig for en tøjstil, som hun kan lide, og laver sit bedste modeshow for Kevin. Vil én pige falde i hans smag?

Dette populære spil for piger er meget sjovt og opfordrer spillerne til at klæde disse søde figurer på. En vil klæde sig i grunge rock stil, en i soft girl stil og til sidst en i en cool skolepige stil, efter at de har gennemsøgt deres garderobeskabe for det perfekte look - selvfølgelig ledsaget af passende makeup! Det er ikke komplet uden tilbehør, såsom briller, tasker og smykker, der tilføjer det sidste touch. Så er det Kevins tur til at dømme - han vil overraske dem ved at vælge, hvem han gerne vil kysse, gifte sig med eller hade! Spil dette sjove og fascinerende spil i dag noget, du helt sikkert vil nyde!

Er du klar til Kiss Marry Hate Challenge? Så kom piger, deltag i dette fantastiske udklædningsspil og bliv ved med at komme tilbage for flere pigespil lavet kun til dig!

Lignende spil:

Kan du lide Kiss, Marry, Hate Challenge? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.