LinQuest

Verden af LinQuest er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil LinQuest, et af vores bedste eventyrspil-spil!

Begynd et episk eventyr og hjælp Lin, hovedpersonen i LinQuest, med at finde den mystiske skat i tre forskellige farlige områder. Der er mange forhindringer undervejs, men sammen med Lin er du sikker på at overvinde alt, hvad der står i vejen.

Pixel art-grafikken vil få dig til at tænke på klassiske elskede arkadespil, og gameplayet forsøger helt sikkert at efterligne de store oplevelser, som du måske har haft, da du voksede op. Ligesom i de klassiske spil starter LinQuest nemt, men jo mere du kommer fremad, jo sværere bliver niveauerne. Hvis du i starten kun skal lære at hoppe for at komme videre, introducerer de senere baner alle mulige interessante forhindringer, lige fra dødbringende forhindringer til frygtløse fjender.

Spil LinQuest på Spilo.dk og se, hvordan denne episke søgen vil ende.

Lignende spil:

Kan du lide LinQuest? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores eventyrspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.