Lucky Life

Verden af Lucky Life er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Lucky Life, et af vores bedste arkade spil-spil!

I Lucky Life skal du gøre alt, hvad du kan, for at overleve de farlige niveauer, som spillet har at byde på. Og hvis du ikke kan lide vold, så er Lucky Life bestemt ikke et spil for dig, for det kan blive ret brutalt, og der er masser af blod involveret i spillet.

I hver bane i Lucky Life er der forskellige fælder og ting, der ikke engang ser så farlige ud, og som er ude på at gøre en ende på dit liv. Fra pigge og eksploderende tønder fulde af dødbringende kemikalier til miner og andre overraskelser, kan hvert skridt være dit sidste. Dine eneste våben i Lucky Life er din forstand og dit held.

For at afslutte et niveau skal du krybe, hoppe eller bare løbe og komme til målstregen. Nogle gange må du bare acceptere, at du bliver nødt til at genstarte niveauet et par gange, hvilket vil lade dig huske, hvor faren er.

Test dine evner på Spilo.dk og vær glad for, at du ikke er i samme situation som hovedpersonen i Lucky Life.

Lignende spil:

Kan du lide Lucky Life? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC