Mahjong Dark Dimensions: Triple Time

Verden af Mahjong Dark Dimensions: Triple Time er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mahjong Dark Dimensions: Triple Time, et af vores bedste mahjong spil-spil!

Mahjong Dark Dimensions: Triple Time tilføjer et unikt element til de mahjong-regler, du kender og elsker, og det er det faktum, at du skal blive ved med at matche brikker, der har en tidsbonus på dem, for at holde uret i gang og spillet i gang. Hastighed er nøglen i Mahjong Dark Dimensions: Triple Time, og kun veteraner af det klassiske brætspil kan overleve nok til at vinde dette udfordrende spil.

Du kan kun vælge fliser, som ikke er blokeret af andre fliser på deres venstre og højre side. Og sørg for at dreje brættet for at se brikker på alle sider.

Spil en unik version af mahjong på Spilo.dk, når du prøver Mahjong Dark Dimensions: Triple Time.

Lignende spil:

Kan du lide Mahjong Dark Dimensions: Triple Time? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.