Mahjong Dimensions: 900 seconds

Verden af Mahjong Dimensions: 900 seconds er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mahjong Dimensions: 900 seconds, et af vores bedste mahjong spil-spil!

Spil det klassiske mahjong-spil med et unikt twist, når du går ind i 3D-verdenen med Mahjong Dimensions: 900 seconds. Oplev det gameplay, du kender og elsker ved mahjong, på en helt ny og unik måde med en ekstra dimension, der er tilføjet for at give dig en ekstra udfordring og gøre det hele mere interessant.

Mahjong Dimensions: 900 seconds deler de samme regler som i andre mahjong-spil, men nu skal du søge efter de matchende figurer på alle sider af terningen. Og for at føje til det, har du også en 15-minutters timer, så du skal ikke tage for lang tid på at afslutte scenen.

Forbedre dine evner i mahjong på Spilo.dk, når du prøver det i 3D med Mahjong Dimensions: 900 seconds!

Lignende spil:

Kan du lide Mahjong Dimensions: 900 seconds? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.