Mahjong Time

Verden af Mahjong Time er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mahjong Time, et af vores bedste mahjong spil-spil!

Mahjong har ry for at være et af de bedste spil at vælge, når du ønsker at slappe af i et par øjeblikke, men Mahjong Time øger udfordringen en smule ved at tilføje en timer til den klassiske oplevelse. Selv om dette faktisk hæver sværhedsgraden en smule, vil du føle en stor følelse af at have opnået noget, når du har vundet runden. Heldigvis er tilføjelsen af timeren den eneste ændring, som Mahjong Time har bragt til bordet. Så hvis du var en professionel til Mahjong før, kan du stadig anvende de samme færdigheder her også.

Du skal stadig matche to fliser med samme design på, som er placeret på kanten af stakken, men med det ekstra pres fra timeren kan denne oplevelse føles som et helt nyt spil. Og selv om du stadig har mulighed for at bede spillet om hjælp ved at klikke på Hint-knappen, vil det koste dig lidt ekstra tid. Så du bliver nødt til at tænke dig om to gange, før du bruger denne mulighed. Måske ville du miste mindre tid, hvis du selv finder ud af, hvad dit næste træk skal være. Samtidig kan Hint-knappen måske redde dig hele spillet, da den kan låse brættet op for dig.

Spilo.dk er et godt sted at spille noget online Mahjong. Spil en version af dette legendariske spil, når du vælger Mahjong Time.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge brikkerne og de forskellige knapper på skærmen. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du i stedet trykke på disse grafiske elementer.

Lignende spil:

Kan du lide Mahjong Time? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.