Master Checkers

Verden af Master Checkers er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Master Checkers, et af vores bedste brætspil-spil!

Spilo.dk bringer dig endnu et spil, der har givet generationer utallige timers sjov. Damspillet, hvis oprindelse går langt tilbage til antikken, har overlevet tidens test med sine enkle regler og sjove gameplay.

Ved hånden ligger en version af dette spil, Master Checkers, der har alt det gameplay, som du kender og elsker. Reglerne er stort set de samme: hver spiller har tolv brikker, som placeres på de sorte felter. Du kan kun flytte én gang, hvis du ikke fanger en brik, og ved at hoppe over fjendens brikker fanger du dem. Spillet slutter, når en spiller fanger alle fjendens brikker, eller når de løber tør for træk.

Fortsæt traditionen, og hav det sjovt med Master Checkers!

Lignende spil:

Kan du lide Master Checkers? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores brætspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.