Math Candies

Verden af Math Candies er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Math Candies, et af vores bedste matematik spil-spil!

Man kan sige, at matematik er det største puslespil, man kan løse, og Math Candies gør sit bedste for at kombinere matematik med et sjovt puslespil. I Math Candies bliver dine logiske evner testet ved at bede dig om at regne værdien af slik på skærmen ud og derefter bede dig om at løse ligningen ved at vælge en af de fire venlige figurer.

For at finde værdien af hvert slik får du vist to ligninger, der summerer op til et bestemt tal. Hver ligning giver dig et fingerpeg om, hvor meget et enkelt slik er værd. Når du kender værdien af et slik, kan du finde ud af, hvad svaret på dit spørgsmål er, og gå videre til det næste niveau.

Find ud af, hvor sjovt matematik kan være på Spilo.dk, når du spiller Math Candies!

Lignende spil:

Kan du lide Math Candies? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores matematik spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.