Merida Tote Bags Workshop

Verden af Merida Tote Bags Workshop er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Merida Tote Bags Workshop, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Vil du hjælpe Merida med at skabe sin egen taske og et matchende outfit? Den modige prinsesse føler sig håndværksmæssig i dag, og hun vil designe og skabe sin egen taske, som skal være unik, sød og interessant. Som et første skridt kan du hjælpe hende med at vælge og klippe stoffet, sy det sammen og skabe tasken. Når dette trin er gjort, er det tid til at vælge en farve og farve stoffet og anvende dekorationer. Du kan tilføje et sødt motiverende citat eller en flot tegning. Nu har Marida brug for et outfit, der er perfekt til at bære sammen med tasken. Kig i hendes garderobe, og mix og match en sød nederdel og top, og tilsæt derefter tilbehør til den.

Lignende spil:

Kan du lide Merida Tote Bags Workshop? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.