Moto X3M Pool Party

Verden af Moto X3M Pool Party er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Moto X3M Pool Party, et af vores bedste sport spil-spil!

Bliv en vovehals, og få et brag af en stuntmotorcykel med Moto X3M Pool Party, efterfølgeren til Moto X3M-serien. I dette spektakulære motorcykelspil med vandtema er målet at slå de 22 baner med sommertema så hurtigt som muligt. Du vil stå over for mange udfordringer, fra gigantiske undervandsrør til at undgå spidse forhindringer, og kun den mest beslutsomme vil gennemføre løbet. Når du styrter ned, kommer du hurtigt tilbage i spillet med det smarte checkpoint-system, som altid får dig tilbage i action.

Har du hvad der skal til for at få 3 stjerner i slutningen af hvert niveau? Spil nu Moto X3M Pool Party og find ud af det! Når du styrter ned, kan du hurtigt komme tilbage i spillet med det smarte checkpoint-system, som altid får dig tilbage i handlingen. Har du det, der skal til for at få 3 stjerner i slutningen af hvert niveau? Spil nu Moto X3M Pool Party og find ud af det!

Spil andre spil fra moto x3m-serien:

  1. Moto X3M Winter
  2. Moto X3M Spooky Land
  3. Moto X3M

Lignende spil:

Kan du lide Moto X3M Pool Party? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sport spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.