Particles

Verden af Particles er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Particles, et af vores bedste boblespil-spil!

Bubble Shooter-spil er nogle af de mest velkendte casual spil, som du kan spille, og Particles er et godt valg, hvis du vil opleve dem. Med elegant og minimalistisk grafik, fuld af livlige farver, lokker Particles dig til at spille endnu en runde og fanger din opmærksomhed, mens du forsøger at nå den højeste score. Desuden kan du med sin nemme styring og regler, der slet ikke er komplicerede, altid regne med, at denne type spil kan få dig til at glemme dagens bekymringer.

Det første, du måske lægger mærke til, når du indlæser Particles, er en bane, der er fyldt med cirkler i forskellige farver, og nederst på skærmen kan du se endnu en række cirkler og en pil, der peger på den oprindelige stak. Målet med spillet er at sigte og skyde de nederste cirkler mod stakken ovenfra, på en sådan måde at du matcher mindst tre cirkler af samme farve. Hvis det lykkes dig at opnå dette, fjerner du de valgte cirkler fra spillepladen. I bund og grund lyder det simpelt, men du vil hurtigt finde ud af, at strategi er en meget vigtig faktor, for du skal planlægge omhyggeligt, hvis du vil have flere og flere point.

Med sit minimalistiske design og sjove gameplay er Particles endnu en sjov og afslappende oplevelse, som du kan prøve på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug musen til at sigte, og tryk på venstre museknap, når du vil skyde. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at vælge skudretningen.

Lignende spil:

Kan du lide Particles? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.