Pizza Maker

Verden af Pizza Maker er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pizza Maker, et af vores bedste madlavning spil-spil!

Det har aldrig været sjovere at lave pizza! Pizza Maker madlavningsspil introducerer verden af madlavning, bagning og pizzabagning til små børn. Nyd hele madlavnings- og bageprocessen ved at tilføje ingredienserne til dejen og rulle den ud, skære grøntsager og tilberede saucen, tilføje et stort udvalg af toppings og bage den i ovnen. Spillet er designet til børnehave- og førskolebørn og er velegnet til, at små drenge og piger kan spille på egen hånd uden støtte fra voksne. Lav en lækker pizza, bag den i ovnen og hav en masse sjov med at skære den i skiver! Lav din egen lækre pizza, og gør det til en mundvandsdrivende oplevelse. Slip din kreativitet løs - vælg fra et stort udvalg af ingredienser, og lav den slags pizza, som du kan lide. Når pizzaen ser ud, som du ønsker det, er det tid til at bage den. Sæt den i ovnen, og se, hvordan skorpen bliver brun, se, hvordan osten smelter, og alle andre ingredienser tilberedes til perfektion. Når pizzaen er færdig, skal du servere den på en tallerken og spise den. Lækkert! Du kan også nyde at lege med legetøj, eller tage udfordringen op med en pizza-ninja-skive eller spille et minispil med et rutsjebane-puslespil.

Lignende spil:

Kan du lide Pizza Maker? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores madlavning spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.