Pizza Party

Verden af Pizza Party er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pizza Party, et af vores bedste madlavning spil-spil!

Hvis du elsker pizza, så bør du spille Pizza Party, et spil, der er fyldt med lækre pizzaer og opskrifter på nogle populære pizzaer, som du måske kan afprøve og lave sammen med dine venner. Husk, at pizza er fantastisk, men det kan blive endnu bedre, når du deler det med nogen. Og i Pizza Party deler du din velsmagende mad med dine kunder.

Men du kan ikke sælge hvilken som helst pizza du vil, da hver kunde har sine egne unikke præferencer og yndlingspizzaer, så du må hellere lære nogle forskellige opskrifter, hvis du vil have tips, og hvis du vil have din forretning til at blomstre. Du kan altid tage et kig i din kogebog, men hvis du tager for lang tid, bliver kunderne utålmodige, og de vil hurtigt forlade din restaurant.

Men det skal du ikke bekymre dig for meget om, for Pizza Party starter dig med at kræve, at du kun laver nemme opskrifter, og når du først har styr på dem, vil du langsomt gå videre til mere komplekse opskrifter.

Øv dig i at lave pizza på Spilo.dk og gør dig klar til at lave nogle gode og velsmagende pizzaer.

Sådan spiller du

Lær de sjove opskrifter på den pizza, som dine kunder bestiller, for at kunne tilberede maden. Vælg de rigtige ingredienser fra bordet foran dig. Hvis du vil have en hurtig påmindelse om ingredienserne til en bestemt pizza, kan du bruge hjælpeknappen og konsultere din opskriftsbog.

Lignende spil:

Kan du lide Pizza Party? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores madlavning spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.