Pool Club

Verden af Pool Club er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Pool Club, et af vores bedste billard spil-spil!

Vil du spille et fedt poolspil? Træd ind i verdenen af Pool Club, et afslappende og sjovt spil med en meget afslappet atmosfære, hvor målet er at få alle de stribede og ensfarvede kugler i lommen for at vinde.

Reglerne er enkle, og du har en meget fin kontrol over dine skud, så du kan være sikker på, at du har fuld kontrol over kuglens bane. Vælg klogt, hvor køen rammer, kontrollér kraften i dit skud, og tag altid hensyn til placeringen af alle de andre kugler på bordet.

For at øge udfordringen og for at give dig en ekstra arkadefornemmelse er du underlagt en streng timer, så du skal være præcis og hurtig på samme tid! Sænk så mange stativer af kugler som muligt på 90 sekunder, og oprethold kombinationer, så der hele tiden bliver tilføjet ekstra tid. Mere tid til rådighed betyder, at du har en større chance for at få en højere score.

Nyd et fedt spil nu med Pool Club!

Lignende spil:

Kan du lide Pool Club? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores billard spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.